Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Plötsligt händer det

2012-06-13 @ 14:30

Vad hände här då??

Jag och Lias var iväg på Öppna förskolan innan. Lias var ett litet energiknippe i vanlig ordning och jag hade massa energi jag med. Efter sångstunden tog vi en liten shoppingtur, man får ju passa på medans den lille sover i vagnen 😉

Satan i gatan vad det var rea överallt!! Rea rea rea. Min puls gick i 190 och jag fick verkligen hålla hårt i pengarna så jag inte slösar upp vår semesterkassa. Jag kunde nästan känna hur svettpärlor var påväg att bryta sig fri under huden i pannan.

Men det gick ändå!! Passade på att köpa kläder till min älskade systerdotter som snart fyller år. Visst mjuka paket var verkligen aptråkigt när man var liten men vad köper man till en 8 åring som har allt och nu önskar sig Ipad Iphone och annat dyrt skit. Man köper såklart en massa kläder på rean!! Så fick jag shoppat lite iaf ju, det behöver inte vara till mig. Bara själva känslan att få shoppa på rea mättar mitt monster för ett tag 😀

Men lite fick jag allt slösa på mina små goingar med. En jättesöt tunika till lillan och till Lias hittade jag både tröja ich shorts perfekt för sommaren ju. 60 kr för kitet, Yaaaaaar!!

20120613-152916.jpg

En mysig promenad hemåt som vanligtvis ger mig nya tag gjorde det motsatta nu. Jag är heltslut! Känner en huvudvärk komma smygande och ögonlocken blir svårare att hålla upp. Lias känner nog detsamma då han nu sovit i 2 timmar i sträck. Cheeesus, när hände det sist liksom?

Jag får väl försöka få liv i kroppen igen med lite vilaKommentera


nio × = 18