Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Tajming is everything?

2012-10-20 @ 06:46

Tajming är banne mig everything….!!

Idag för första gången på vääääldigt länge ska jag och mister gubben här hemma slå oss ihop med ett annat par för en kväll med restaurangbesök sen få skrattkramp i magen till stand up med min jämlike skåning David Batra.

Barnvakter är inbokade, allt är planerat och förberett när Lias kommer hem från dagis med vad jag misstänker är svinkoppor!!

Det verkar vara någon jädra epidemi på det nu där inget barn vill vara sämre så alla följer strömmen och drar hem det till sina respektive familjer. Vi verkar inte bli ett undantag.

Men varför kunde det inte bryta ut nästa helg istället när vi inte har några planer.

I dont like det minsta att lämna ifrån mig mina barn när dom är sjuka så hur vi än gör kommer detta nu bli en kväll med tvivel och oro.

Tajming is everything??

20121020-074632.jpg

Efter påtryck……

2012-09-23 @ 07:31

Efter en massa påtryck så kan jag meddela att jo,
jo jag kommer att börja blogga igen!!

Till någras förtjusning och några andras ”vem tusan är du?” kanske finns det även några därute som rullar bak ögonen i huvudet och suckar ooooh no….

Men så är det, jag kommer tillbaka till bloggträsket!!

Nästa vecka trillar pengarna in efter att ha börjat slita på jobbet igen efter en härlig mammaledighet. Då ska vi köpa oss en data, banne mig på tiden!
Vi har varit datorlösa ett bra tag nu, snacka om att vi har hamnat utanför er alla i It-ålder och allt men man vänjer sig gott folk!

Vi har ju varsin Iphone så vi har ju inte varit heeelt utanför (eller?). Vi har klarat oss på det och tanken att köpa en data slog oss inte ens förrän för ett par dgr sedan. Men detkan väl inte skada att försöka komma in i It-flocken igen??

Nu till stora frågan, vilka datorer finns det ens på marknaden nu?? Har vi kanske missat så mycket i utvecklingen under vår frånvaro att det nu finns 3D datorer och hologram?? En hologramdata vore fräckt…… Finns det såna än?? :)

Vi ska gifta oss!!!!!

2012-07-23 @ 13:18

Jojo vi har iofs varit förlovade i lite mer än 2 år så det borde ju inte bli en alltför stor chock.
Men visst blir det så iaf!! Jag blir stressad av bara tanken. Bröllopsnerver redan??

Vi ska ta det stora klivet till vuxenvärlden nu, datum är satt.

Nu följer dryga 1 år av planering. Vart börjar man?? I vilken ordning ska allt planeras huuuui andaaaaas!!

Det känns så stort detta klivet, riktigt stort men jag kunde inte vara mer säker.

Nu är det vi mot världen

Kan själv

2012-07-17 @ 17:14

Visst blir det kladdigt men det går. Tänk så roligt det är att kunna äta själv.

Mamaramas egna kladdmonster

20120717-181414.jpg

Reaaaa

2012-07-15 @ 06:39

Jag bara äääälskarnär det är rea!! Pengarna räcker till mycket mer och visst blir man blir glad i kropp o själ 😀

Jag tänker kasta mig ut i rea-träsket snart igen.

20120715-073908.jpg

Jag är redoooo

2012-07-14 @ 09:28

Tjohoooooo alla lördagsfirare

Nu håller jag på att ladda inför dagens bravader. Igår blev jag bortskämd med lite ”grattis i efterskott-paket” av syrrorna och de visaste (?) i familjen nämligen mina föräldrar. Bl.a fick jag ett presentkort laddat med massa snabba cash för en schleten hemmafru som behöver snygga till sig. Jaaa jag fattade piken mor o far 😉

Passar utmärkt ju då tjejen är hos sin pappa och min käre gubbe ska iväg och dricka öl och heja på fotboll. Med infon att det är stor rea i stan snörptes allt syre till hjärnan i några sek för att i nästa pumpa på som aldrig förr. Ni kan tro att mitt gamla shoppinghjärta slog en massa extra slag!! (Men det slog på fint trots ännu ett år av pumpande för att hålla en gammal käring som mig vid liv)

Nu blir det till att kavla upp ärmarna, vässa armbågarna för att kunna tränga sig fram i lagom takt utan att sticka ut någons stackars öga som kommer i min väg och hoppa i ett par bekväma skor för nu ska jag shoppa röva av mig!!

Tänk, jag har ju faktiskt inte gått ut för att köpa något till enbart mig själv sedan okt 2012 då en liten planterades i magen.

Ni kan tro att jag är laddad och redo nu!!

2 weeks later

2012-07-13 @ 08:14

Efter 2 veckor av sol sol sol och massa badi underbara Grekland har vi nu landat hemma igen. (Fasen vad kallt vi nordbor har det!!)

Vi har iaf haft det superdupermysigt!

Sidari på Korfu där vi var är verkligen ett paradis för barnfamiljer!!

Låååånggrunda stränder med svalkande vindar på kvällar och nätter vilket gjorde att ungarna sov så gött 12 timmar i sträck!!
Kors i taket!!
Vi fick alltså sovmorgon på vår semester!! Som mamma blir man såååå glad för något så självklart för andra, sömn.

Greker (iaf där vi var) verkade dessutom så otroligt barnkära och det fanns aldrig på kartan att man var i vägen trots skrikiga ungar på restaurangen.
Här hemma skulle man väl blivit avhyvlad som dålig mamma som inte får tyst på sin unge och att man ens har mage att ta med sig sina barn ut för att äta och störa andras matro. Nä, där nere skulle folk istället fram och gulla med barnen, berömma hur vackra dom var och var dom lesdna skulle det göras grimaser för att få dom glada igen. Det känns rätt annorlunda från här hemma va?? 😉

Nu ska vi bara landa på den psykiska biten innan jag hinner blogga fullt ut…… Mem det tar sig nog det med. Ska dessutom försöka övertala ”mannen här hemma” att det är läge för ny data. Det tar ju en evighet att blogga från mobilen och nu möttes jag av mail från 2 olika företag som ville att jag ska blogga om deras varor. Tåls att tänkas på, gratis är ju faktiskt bäst 😉

Resenerver

2012-06-22 @ 06:43

Vår första utlandsresa som familj börjar närma sig så resenerverna börjar verkligen ge sig tillkänna.

Jag har börjat drömma mardrömmar med allt fel som kan hända på semestern så nu tänker jag ta tag i saken och ge mina mardrömmar en riktig klackspark.

Nu ska jag börja klottra ner listor på vad som ska med och vad som måste köpas. Inget får lämnas åt slumpen så man står med lång näsa när man åker med barn.

Dessutom är det rätt så kul att skriva ner en reslista, man laddar mentalt liksom och tankemässigt försvinner du iväg på semestern för en stund. (Tills någon liten skriker och väcker dig ur dimman).

Men sen handen på hjärtat hur kul är det inte att bocka av saker från listan, känna sig duktig att man fixat allt men mest av allt vara säker på att inget blir glömt, inget lämnas åt slumpen!! Så fort resväskan är stängd förblir den stängd tills vi landat. Och inga tankar i stil med; Shit packade jag ner badkläderna!!??

Är man en hönsmamma med kontrollbehov eller bara praktisk??

Jobblängtan

2012-06-21 @ 12:24

Jag fick hem en liten sommargåva från jobbet idag…..

Efter sommaren är min mammaledighet över och jag är på plats igen Längtar konstigt nog efter att få jobba igen!!

Men fråga mig igen i september om jag är glad över att vara tillbaka på jobbet…. 😉

20120621-132424.jpg

Kulturkrock?

2012-06-21 @ 05:58

Min bebis vill inte sova….. Men det vill ju jag!!

Vi krockar lite där, jag och Lias. Jag vill sova mer!! Har svårt att hålla mig vaken idag. Lias vill utforska allt han kan….. Jag hoppas så innerligt att han blir trött på utforskandet snart och somnar!!

är vi på rätt spår igen, om vi båda får sova bara liiiite till.