Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Efter påtryck……

2012-09-23 @ 07:31

Efter en massa påtryck så kan jag meddela att jo,
jo jag kommer att börja blogga igen!!

Till någras förtjusning och några andras ”vem tusan är du?” kanske finns det även några därute som rullar bak ögonen i huvudet och suckar ooooh no….

Men så är det, jag kommer tillbaka till bloggträsket!!

Nästa vecka trillar pengarna in efter att ha börjat slita på jobbet igen efter en härlig mammaledighet. Då ska vi köpa oss en data, banne mig på tiden!
Vi har varit datorlösa ett bra tag nu, snacka om att vi har hamnat utanför er alla i It-ålder och allt men man vänjer sig gott folk!

Vi har ju varsin Iphone så vi har ju inte varit heeelt utanför (eller?). Vi har klarat oss på det och tanken att köpa en data slog oss inte ens förrän för ett par dgr sedan. Men detkan väl inte skada att försöka komma in i It-flocken igen??

Nu till stora frågan, vilka datorer finns det ens på marknaden nu?? Har vi kanske missat så mycket i utvecklingen under vår frånvaro att det nu finns 3D datorer och hologram?? En hologramdata vore fräckt…… Finns det såna än?? :)En kommentar på inlägget “Efter påtryck……”

  • annapanna

    Hallå där! när kommer nästa inlägg?

    2012-10-03 kl 8:59

Kommentera


× 1 = tre