Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Myror i brallan

2012-06-19 @ 09:38

Det finns verkligen ingen off-knapp på min son.

Han drar fram som en tornado och river upp allt som kommer i hans väg.
Leksaker ska dras ut ur lådor och backar, allt som ligger under skötbordet ska ner på golvet så man får gå genom en labyrint av blöjhögar för att komma in i rummet, skåpsdörrar ska öppnas och alla plastburkar och lock ska fram och täcken och kuddar ska rivas ner på golvet. Nu har han dessutom gått steget längre och drog nyss ner en stooor kruka som gick i bitar i golvet. Självklart kom han åt min favoritkruka, inte skulle han ge sig på den där fula krukan som man fått i gåva från cirkus 80-talet som man hoppas ska gå i kras då man själv inte har hjärta till att kasta skräpet. Undrar om man kan få honom att sikta in sig på den nästa gång…… Ja då förstås utan att man gör det till en vana att han kryper runt och drar ner krukor huller om buller, det kommer ju ruinera en om man jämt ska köpa nytt.

Jag kan bara dra en suck och gå efter för att röja upp samtidigt som jag svär över mig själv för att jag missat att storasyster dragit fram gardinen så att Lias kom åt att rucka ner blomkrukan.
Nåja, man får vara glad sålänge dom inte skadar sig antar jag. Och han är ju sysselsatt….. sätter mig i arbete på köpet som inte gör annat än röjer upp efter tornadons förstörelse.

Myror i brallan kan man lugnt säga att han har.Kommentera


− 2 = fem