Vàlkommen att làsa om livet som mamma i Italien och allt vad de innebàr. Jag àr en 35àrig tjej som lever i Rom med min sambo, vàran dotter Myriam som fòddes den 21 Oktober 2011 och vàran son Mattias som fòddes 5 Januari 2016. Här fár ni följa váran vardag med kulturkrockar och bara helt vanliga dagar i várat Italo-svedese liv. Kommentera gärna om de är nágot särskilt ni vill läsa om =)

Add Comment Register
Annons

Helgen som varit

Vi har haft fullt upp helgen och även om de känns som att jag inte hunnit göra nånting hemma eller hunnit sova speciellt mycket har de varit en bra helg med både tid för familj och nöje 😁

Barnen fick välja lunchställe och gissa vad de blev….

Är han inte sötast i världen? Ser ut som rena rama reklambilden för Burger King 😊

Efter lunch åkte vi på en Outlet och köpte nya skor till barnen och efter svettig shopping fick dom svalka sej på detta vis….

Dom hade såååååå kul! Marco sa att de andra föräldrarna som såg oss måste trott vi var galna som lät barnen klä av sej i skuggan och springa i vattnet i slutet på september! Sen att de var 30 (!!) grader de spelar faktiskt ingen roll! Är de höst så är de liksom….

Annons
Annons
Annons

Skype forever

Nästan varje kväll när Marco jobbar äter vi middag och pratar med någon från Sverige. Barnen turas om att sitta framför kameran och de är så roligt att de är så angelägna om att prata med familjen i Sverige…

Jag vet inte exakt hur de går till men efter varje samtal hittar jag alltid bilder från samtalet i mitt bildbibliotek….

Myriam och mormor

Mattias och Lukas

Hahahaha dom har så roligt 😂😂