Vàlkommen att làsa om livet som mamma i Italien och allt vad de innebàr. Jag àr en 35àrig tjej som lever i Rom med min sambo, vàran dotter Myriam som fòddes den 21 Oktober 2011 och vàran son Mattias som fòddes 5 Januari 2016. Här fár ni följa váran vardag med kulturkrockar och bara helt vanliga dagar i várat Italo-svedese liv. Kommentera gärna om de är nágot särskilt ni vill läsa om =)

Add Comment Register

14 år i Italien 

Kan ni förstå att jag bott 14år i Italien!

Tänk att jag bara var nyssfyllda 20 när jag kom hit och skulle jobba som barnflicka. Jag skulle stanna i sexmånader hade jag tänkt men livet kom emellan och jag bestämde mej för att lyssna på mitt hjärta och stanna ett tag till ❤️


Jag för en så där 12år sen! 

De här åren har verkligen flugit fram och förutom sex månader i Sverige för sju år sen har jag egentligen aldrig tvivlat på att stanna här. 

Livet blir sällan som man tänkt sej men de kan bli ganska bra ändå 😊

2 reaktioner på ”14 år i Italien 

  1. Kul att du hittat hit igen 😁 de känns som att jag inte aktivt valde att stanna utan de bara blev så. Ibland känns de hopplöst med dålig barnomsorg och konstiga regler men samtidigt finns de så otroligt mycket roliga aktiviteter att göra med barnen! Vi har alltid Sverige som alternativ men just nu trivs vi bra här. Kram Elin

  2. Nu var det ett tag sedan jag kikade in här!Spännande det där hur det blir! Min mamma jobbade som au pair på 70 talet sen träffade hon pappa men de bestämde tvärtom att flytta till Sverige! Ibland har jag undrat varför men samtidigt som min pappa alltid sagt att Rom är världens vackraste stad men inget för små barn att växa upp i! Hur känner du? Kommer ni flytta till Sverige i framtiden? Alltid spännande att höra!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


åtta − 1 =