Vàlkommen att làsa om livet som mamma i Italien och allt vad de innebàr. Jag àr en 35àrig tjej som lever i Rom med min sambo, vàran dotter Myriam som fòddes den 21 Oktober 2011 och vàran son Mattias som fòddes 5 Januari 2016. Här fár ni följa váran vardag med kulturkrockar och bara helt vanliga dagar i várat Italo-svedese liv. Kommentera gärna om de är nágot särskilt ni vill läsa om =)

Add Comment Register

18 Februari 2011

Idag är de exakt ett år sen vi fick ett glädjande plus på stickan och den långa resan och väntan på Myriam började. Jag minns den morgonen som om de var igår.

Jag hade känt på mej i en vecka att jag var gravid men vågade ändå inte hoppas för mycket. Jag var så nervös och fullkomligt ramlade i Marcos armar när jag skulle berätta resulatet. Han trodde de var negativt och sa att de skulle gå bättre nästa gång men fattade ganska snart att de var glädje tårar. Nu när Myriam snart blir fyra månader kan jag inte riktigt förstå vad som var meningen med livet innan hon kom till världen?
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− sju = 1