Vàlkommen att làsa om livet som mamma i Italien och allt vad de innebàr. Jag àr en 35àrig tjej som lever i Rom med min sambo, vàran dotter Myriam som fòddes den 21 Oktober 2011 och vàran son Mattias som fòddes 5 Januari 2016. Här fár ni följa váran vardag med kulturkrockar och bara helt vanliga dagar i várat Italo-svedese liv. Kommentera gärna om de är nágot särskilt ni vill läsa om =)

Add Comment Register

6år tillsammans 

Året var 2009 och de var sommar. Jag och mina tjejkompisar hade hittat en helt fantastisk ”bar och sommar restaurang” som gjorde de godaste drinkar vi druckit och de var ingen mindre än Marco som ägde de här stället just den här sommaren. 
Vi kände egentligen varandra sen tidigare men inte förrän just då var vi på samma ställe i livet… Ni vet när man helt plötsligt inser att singellivet inte är så roligt längre och börja drömma om annat….

Så efter många långa kvällar i baren åkte jag på semester till Sverige och Ibiza medan vi höll kontakten på Skype och messenger …och nånstans i dessa långa samtal som vi hade förälskade jag mej i Marco.

Den 24 augusti när jag kom tillbaka till Rom hämtade han mej på flygplatsen och ja…sen dess har de varit vi :) 
Finaste blomman som Marco hade med sej när han hämtade mej på tunnelbanan.

Vi har hunnit med mycket de här sex åren men viktigast av allt är såklart att Myriam kom till världen och att vi innan slutet på detta år (förhoppningsvis, om inte lillebror låter sej dröja) kommer vara 4 i familjen ❤️❤️❤️

Amor Vincit Omnia
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


5 + tre =