Vàlkommen att làsa om livet som mamma i Italien och allt vad de innebàr. Jag àr en 35àrig tjej som lever i Rom med min sambo, vàran dotter Myriam som fòddes den 21 Oktober 2011 och vàran son Mattias som fòddes 5 Januari 2016. Här fár ni följa váran vardag med kulturkrockar och bara helt vanliga dagar i várat Italo-svedese liv. Kommentera gärna om de är nágot särskilt ni vill läsa om =)

Add Comment Register
Annons

Viva Barcelona

Vi har haft en toppen weekend i Barcelona. Så härligt stad!

Vi hade lite för lite tid för att turista (fredag kväll till söndag lunch) men tillräckligt för att äta gott, dricka gin tonic och skratta!

Vilket gäng!

Jag ska verkligen försöka få in en sån här tjejresa iallafall en gång om året, de är sååå värt de att få vara bara Elin en hel weekend 😁

En av få sevärdheter som vi hann se var La Catedral….

Resten av tiden åt vi mest god mat och dansade….

Stylad för Barcelona by night 💃🏼

Nu är livet som vanligt igen med dagishämtningar och pressat schema 😅 de är skönt att vara hemma med barnen men vi ska nog planera nästa års resa väldigt snart 😜 hehe

Annons

Xavier Rudd

Jag och Marco lämnade barnen hos farfar för att gå och lyssna på Xavier Rudd häromkvällen och de var sååå himla bra!!!

Jag kände bara till hans ”kändaste” låt, Follow the sun, så jag hade inga speciella förväntningar men jäklar vad bra de va!

Vi sjöng med, dansade och hade en super kväll😁

Idag åker jag till Barcelona för en tjej weekend! 👏🏻👏🏻👏🏻Hasta luego!

Annons

Vi letar pinjenötter

Häromdagen efter skolan begav vi oss till parken för att leta pinjenötter (pinoli). De är en aktivitet som barnen gillar jätte mycket och jag minns sen Miri var liten hur uppspelt hon var när hon och farfar skulle ut och leta pinoli!

Vi hittade massor som vi tog med hem och öppnad med en leksaks-hammare på terrassen. De flesta var dock fula men några fick barnen äta iallafall 😁 Verkligen en lättsam men uppskattad aktivitet!

Annons