Vàlkommen att làsa om livet som mamma i Italien och allt vad de innebàr. Jag àr en 35àrig tjej som lever i Rom med min sambo, vàran dotter Myriam som fòddes den 21 Oktober 2011 och vàran son Mattias som fòddes 5 Januari 2016. Här fár ni följa váran vardag med kulturkrockar och bara helt vanliga dagar i várat Italo-svedese liv. Kommentera gärna om de är nágot särskilt ni vill läsa om =)

Add Comment Register

Adventsfika i Rom

Jag och Myriam ringde upp mormor och morfar på Skype för adventsfika nu på eftermiddagen. Jag drack glögg och Myriam julmust och sen hade vi pepparkakor såklart :) allt inköpt på Ikea.

IMG_3391.JPG
När jag frågade om hon inte kunde se ut som vanligt såg hon ut så här istället

IMG_3392.JPG
Hon har väl sett hur folk gör till sej så fort man ska knäppa kort….

De är så mysigt att man kan fika ”ihop” fast man är så långt borta och de är väldig skillnad mot hur för de var för 12 år sen när jag först kom hit och man betalade guld för att få prata bara några få minuter med någon i Sverige. Inte konstigt att man tappade kontakten med många….
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


två × 6 =