Vàlkommen att làsa om livet som mamma i Italien och allt vad de innebàr. Jag àr en 35àrig tjej som lever i Rom med min sambo, vàran dotter Myriam som fòddes den 21 Oktober 2011 och vàran son Mattias som fòddes 5 Januari 2016. Här fár ni följa váran vardag med kulturkrockar och bara helt vanliga dagar i várat Italo-svedese liv. Kommentera gärna om de är nágot särskilt ni vill läsa om =)

Add Comment Register

Att knäppa kort på sej själv!

Finns de nåt roligare?

En lycklig kille imorse som ville fota och skicka pussbilder till mormor…

Suddigt jag vet men när han ska vara med och fota sej själv blir de lite så 😜

Idag väntar vi på leverans av kök och garderob från Ikea. De är tredje gången dom säger att dom ska leverera (de första två dök de helt enkelt inte upp) så vi hoppas på tredje gången gilt. Jag trodde verkligen att Ikea var att lita på men jag har verkligen bevisats motsatsen….
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


ett + 3 =