Vàlkommen att làsa om livet som mamma i Italien och allt vad de innebàr. Jag àr en 35àrig tjej som lever i Rom med min sambo, vàran dotter Myriam som fòddes den 21 Oktober 2011 och vàran son Mattias som fòddes 5 Januari 2016. Här fár ni följa váran vardag med kulturkrockar och bara helt vanliga dagar i várat Italo-svedese liv. Kommentera gärna om de är nágot särskilt ni vill läsa om =)

Add Comment Register

Att pussla med barnen…

Vi har som sagt ingen barnomsorg över sommaren och vi får pussla så gott de går med semester, sommarkollo, Sverige resa, farfar och så vidare. Just den här veckan ser de ut så här för oss:

Måndag: jag hade semester för att vara med barnen

Tisdag: Marco ledig

Onsdag: Marco jobbar natt för att vara med barnen på dagen

Torsdag: Marco jobbar natt för att vara med barnen på dagen

Fredag: Marco ledig

Helgen är ”min” då jag är ledig men Marco jobbar kväll/natt så vi är tillsammans hela familjen under dagen.

De funkar men är stressigt (mest i huvudet i och för sej). Nästa vecka ska nog farfar hjälpa till och sen har jag tagit semester torsdag och fredag för att vara med barnen.

De är en rätt jobbig tid nu med barnen. De kommer inte alls överens och Mattias tar gärna till knytnävarna när Myriam inte gör som han tänkt samtidigt som hon retar honom mest hela tiden. Hur gör man för att komma ur denna onda cirkel? Känns som man är arg mest hela tiden….var tog syskonkärleken vägen?!?? 😅
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− 5 = två