Vàlkommen att làsa om livet som mamma i Italien och allt vad de innebàr. Jag àr en 35àrig tjej som lever i Rom med min sambo, vàran dotter Myriam som fòddes den 21 Oktober 2011 och vàran son Mattias som fòddes 5 Januari 2016. Här fár ni följa váran vardag med kulturkrockar och bara helt vanliga dagar i várat Italo-svedese liv. Kommentera gärna om de är nágot särskilt ni vill läsa om =)

Add Comment Register

Barnvakt

Idag har farmor varit barnvakt àt Miri medan jag och Marco tog motorcykeln och àkte till banken. Mitt bank kontor ligger nàmligen pà andra sidan stan sà àka bil dit àr helt omòjligt om man inte har en hel dag pà sej. De hade iallafall gàtt jàtte bra och ingen var stoltare àn farmor nàr hon alldeles nyss àkte hàrifràn. Ar ganska sàker pà att hon kommer beràtta fòr alla sina vàninnor att hon minnsan varit barnvakt alldeles sjàlv =)

Idag har vi lite olika saker som vi màste gòra. Bank besòket imorse var en av dom och klockan tvà ska jag àntligen ivàg till min Estetista och vaxa benen och de àr VERKLIGEN lyxigt nàr man har en liten bebis och knappt tid att gà pà toaletten. Efter de bàr de av till ett kòpcentra dàr vi ska kolla pà en kòksmòbel och sen ska jag fòrsòka klàmma in ett tràningspass ocksà (jag àr sà envis), fòr jag ska verkligen fixa den hàr trànings och godisfria veckan. Sà klockan sex stàr jag pà gymmet och Miri fàr stanna hemma med Marco.

Nu ska jag fixa lunch till oss och morot till Miri.

2012-03-29 12.32.40

En reaktion på ”Barnvakt

  1. Så söt hon är!!! Ja jag håller med om att allt är så himla krångligt här men änsålänge har det mesta löst sig till slut! :) Jo vi kämpar på med Italienskan… puh det är verkligen svårt och som du säger så känns det som om att vi aldrig kommer lära oss! Men vi försöker! :) Önskar innerligt att dendära poletten ska trilla ner om några månader! :) Är ju verkligen ett vackert språk! Var det kärleken som fick dig att flytta till Rom om man får fråga? :)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ 4 = tolv