Vàlkommen att làsa om livet som mamma i Italien och allt vad de innebàr. Jag àr en 35àrig tjej som lever i Rom med min sambo, vàran dotter Myriam som fòddes den 21 Oktober 2011 och vàran son Mattias som fòddes 5 Januari 2016. Här fár ni följa váran vardag med kulturkrockar och bara helt vanliga dagar i várat Italo-svedese liv. Kommentera gärna om de är nágot särskilt ni vill läsa om =)

Add Comment Register

Beroende av nässpray

Ni kanske minns att jag varit beroende av nässpray i flera år (jag skrev om de i våras) och sen beslutade mej för att sluta i Januari i år. De gick bra men var jobbigt… Jag har använt näsdroppar en gång sen dess men inte utan att jag var orolig att jag skulle bli fast igen. Hur som helst, här i Italien hittar jag ingen näsdroppar lika bra som den i Sverige så jag har alltid importerat näsdroppar när jag varit i Sverige. De konstiga är att jag måste ha en hemma även nu när jag slutat annars blir jag stressad (beroendet är väl där på nåt vis ändå) och nu när Marco blivit jätte förkyld och använder min svenska näsdroppar för att kunna andas har jag blivit jätte stressad över de, tänk om han använder upp den? De här tankarna får mej att förstå hur beroende jag fortfarande är. För inte nog med att man inte kan sluta utan att måsta gå med täppt näsa i flera månader, näe, sen har man ändå nåt ständigt behov av att alltid ha en nässpray till hands utifall att….

IMG_2657.JPG
Nån som känner igen sej?!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


åtta × = 8