Vàlkommen att làsa om livet som mamma i Italien och allt vad de innebàr. Jag àr en 35àrig tjej som lever i Rom med min sambo, vàran dotter Myriam som fòddes den 21 Oktober 2011 och vàran son Mattias som fòddes 5 Januari 2016. Här fár ni följa váran vardag med kulturkrockar och bara helt vanliga dagar i várat Italo-svedese liv. Kommentera gärna om de är nágot särskilt ni vill läsa om =)

Add Comment Register

Betygen är här!

Jag minns inte om jag skrivit om italienska skolan och dess betyg?!

Hur som helst, två gånger per år, från och med första klass, får barnen betyg i alla ämnen.

Jag tycker de känns väldigt tidigt att börja med betyg i ettan men så är de och om jag har lärt mej något efter massor av år i Italien så är de att ”gilla läget”.

Så idag kom betygen! De är från 1 till 10 där 6 är typ godkänt.

Myriam har fått mer än godkänt i alla ämnen och ikväll ska vi fira med godis 😁

En reaktion på ”Betygen är här!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ 8 = sexton