Vàlkommen att làsa om livet som mamma i Italien och allt vad de innebàr. Jag àr en 35àrig tjej som lever i Rom med min sambo, vàran dotter Myriam som fòddes den 21 Oktober 2011 och vàran son Mattias som fòddes 5 Januari 2016. Här fár ni följa váran vardag med kulturkrockar och bara helt vanliga dagar i várat Italo-svedese liv. Kommentera gärna om de är nágot särskilt ni vill läsa om =)

Add Comment Register

Bioparco – zoo

Igår besökte vi zoot här i Rom. 

De kan vara lite svårt att hitta på nåt som är anpassat både för spädbarn (de måste finnas nånstans att amma vid behov) och fyraåring, men vi chansade på att de skulle finnas en bar eller så där jag skulle kunna amma.

Utflykten vart jätte lyckad och som tur var behövde jag aldrig amma för de fanns inte ett enda ställe att gå in på med värme, inte ens toaletterna hade värme! Jag är livrädd för mjölkstockning (jag hade de när jag ammade Myriam) så amma utomhus finns inte som alternativ när de är bara 10-12 grader. Men som sagt, de behövdes inte för Mattias sov sej igenom hela zoobesöket så jag ammade i bilen när vi var klara istället.

Här är en bild på mej och min pappa på BB

  
Visst är Mattias lik mej?!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


8 × tre =