Vàlkommen att làsa om livet som mamma i Italien och allt vad de innebàr. Jag àr en 35àrig tjej som lever i Rom med min sambo, vàran dotter Myriam som fòddes den 21 Oktober 2011 och vàran son Mattias som fòddes 5 Januari 2016. Här fár ni följa váran vardag med kulturkrockar och bara helt vanliga dagar i várat Italo-svedese liv. Kommentera gärna om de är nágot särskilt ni vill läsa om =)

Annons
Add Comment Register

Bröllop på stranden 

Jag och Marco lämnade barnen hos farmor och farfar i fredags och åkte till Fregene på bröllop!


De var en jätte varm kväll och ingen plats var bättre än en strand för att fira detta bröllop.


En trevlig kväll som dock slutade i nån sorts magsjuka för min del och innebar att jag blev sängliggande hela lördagen!!! Vi som skulle turistat med min systerson som är här! Jaja, magsjuka kommer väl aldrig lämpligt 😒
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fem + = 10