Vàlkommen att làsa om livet som mamma i Italien och allt vad de innebàr. Jag àr en 35àrig tjej som lever i Rom med min sambo, vàran dotter Myriam som fòddes den 21 Oktober 2011 och vàran son Mattias som fòddes 5 Januari 2016. Här fár ni följa váran vardag med kulturkrockar och bara helt vanliga dagar i várat Italo-svedese liv. Kommentera gärna om de är nágot särskilt ni vill läsa om =)

Add Comment Register

Bröllopsfotograf i Rom

Jösses vad tomt de är utan Myriam! De känns som nån fattas hela tiden eller som att jag glömt nåt.

Här kommer några bilder från fotograferingen förra veckan. Vill ni se mer så får ni kolla in Mirjas instagram 😁

Colosseo quadrato

Jag med mina egna byxor under klänningen! Haha ser inte klokt ut! De var så mycket folk så jag ville inte byta om flera gånger….

Kolla in ljuset! Så fint!

💐 Hade ju kanske kunnat se lite gladare ut men de kanske jag gör den dagen jag gifter mej på riktigt 😂
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fem + 2 =