Vàlkommen att làsa om livet som mamma i Italien och allt vad de innebàr. Jag àr en 35àrig tjej som lever i Rom med min sambo, vàran dotter Myriam som fòddes den 21 Oktober 2011 och vàran son Mattias som fòddes 5 Januari 2016. Här fár ni följa váran vardag med kulturkrockar och bara helt vanliga dagar i várat Italo-svedese liv. Kommentera gärna om de är nágot särskilt ni vill läsa om =)

Add Comment Register

Buongiorno da noi

Vi har de bra trots öroninflammation och till och från super mammig bebis.

Så här ser de ut nu på morgonen…


Ganska glad ändå och förhoppningsvis blir han snart sej själv igen.

Igår besökte vi min syster och firade lite alternativ jul med två tomtenissar som delade ut julklappar. 

Men först shoppade vi lite på stan..


Myriam ville att jag skulle ta en bild på henne när hon satt där :)

Idag ska vi gå en sväng på ”stan” här i Ljusdal, eller köpingen som man säger lokalt. Brukar alltid shoppa mycket när vi är här till motsats hur de var när jag bodde här och all shopping skedde så långt bort som möjligt. Knepigt hur de kan vara?!?

2 reaktioner på ”Buongiorno da noi

  1. Hej! Jag följer din blogg sen ett år ungefär, då jag själv flyttade ner till Palermo! Inte mamma men så roligt att läsa om en annan svenskas liv i Italien. Måste kommentera, när jag ser att ni har varit i min hemstad Bollnäs (ser det ut som iaf :)). Heja Hälsingland! Gott nytt år!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× sju = 56