Vàlkommen att làsa om livet som mamma i Italien och allt vad de innebàr. Jag àr en 35àrig tjej som lever i Rom med min sambo, vàran dotter Myriam som fòddes den 21 Oktober 2011 och vàran son Mattias som fòddes 5 Januari 2016. Här fár ni följa váran vardag med kulturkrockar och bara helt vanliga dagar i várat Italo-svedese liv. Kommentera gärna om de är nágot särskilt ni vill läsa om =)

Annons
Add Comment Register

De viktigaste jag har

När allt ställs på sin spets så inser man vad man har i livet och vad som är omöjligt att leva utan….


Dom här två, de bästa jag gjort i hela mitt liv!


Han här, som funnits i bara lite mer än ett år, som har lagt den pusselbiten som fattades i livet. 

De är omöjligt att föreställa sej de som hänt i Stockholm och att hatet i världen är så stort. Varför kan inte kärleken få ta över?

Annons

2 reaktioner på ”De viktigaste jag har

  1. Håller med dig till 100% varför ska det vara så svårt att låta kärleken ta över💕
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sju × = 56

Annons