Vàlkommen att làsa om livet som mamma i Italien och allt vad de innebàr. Jag àr en 35àrig tjej som lever i Rom med min sambo, vàran dotter Myriam som fòddes den 21 Oktober 2011 och vàran son Mattias som fòddes 5 Januari 2016. Här fár ni följa váran vardag med kulturkrockar och bara helt vanliga dagar i várat Italo-svedese liv. Kommentera gärna om de är nágot särskilt ni vill läsa om =)

Add Comment Register

Edvin fyra år…

Vi har ju haft huset fullt med Italienare över dopet och min brorsas pojke Edvin tyckte de var väldigt spännande. I söndags kom han in rusandes och tittade sej förvånat omkring när han upptäckte att huset var tomt:

Eddi – Var är dom?

Jag – Vilka?

Eddi – ja men dom, var är dom?

Jag – Menar du killarna?

Eddi – Jaa, dom!

Jag – ja dom åkte ut en sväng för att titta sej omkring

Eddi – Varför då?

Jag – Dom skulle väl ragga, inte vet jag =)

Eddi (ler med hela ansiktet och svarar nöjt) – JA VISSTE DE! Jag visste väl att dom var raggare…
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ 5 = sju