Vàlkommen att làsa om livet som mamma i Italien och allt vad de innebàr. Jag àr en 35àrig tjej som lever i Rom med min sambo, vàran dotter Myriam som fòddes den 21 Oktober 2011 och vàran son Mattias som fòddes 5 Januari 2016. Här fár ni följa váran vardag med kulturkrockar och bara helt vanliga dagar i várat Italo-svedese liv. Kommentera gärna om de är nágot särskilt ni vill läsa om =)

Add Comment Register

Egen tid var de ja!

Ikväll ska jag ut med min vän Jenny. Vi känner varann sen jag jobbade pa arkitekt byran och försöker ses sa ofta som möjligt för att uppdatera oss pa vad som händer i livet. Jenny är som ni kan första arkitekt och flyttade till Rom fran Tyskland för en sa där tio ar sedan precis som mej.

Ska bli skönt med lite egen tid och framför allt ska de bli kul att se Jenny igen eftersom vi inte setts sen före jul. Vi ska ga pa Café Propaganda som ligger alldeles bakom Colloseum och tydligen ska de vara super mysigt och bra (och dyrt ). Men när man gar ut sa sällan som jag gör sa gör de inget om de är lite dyrt för man maste unna sej de bästa när man väl gar ut!Sen är de ju tyvärr ofta sa att priset inte alls har nagot med kvaliten att göra men de är en annan historia….
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sex + 9 =