Vàlkommen att làsa om livet som mamma i Italien och allt vad de innebàr. Jag àr en 35àrig tjej som lever i Rom med min sambo, vàran dotter Myriam som fòddes den 21 Oktober 2011 och vàran son Mattias som fòddes 5 Januari 2016. Här fár ni följa váran vardag med kulturkrockar och bara helt vanliga dagar i várat Italo-svedese liv. Kommentera gärna om de är nágot särskilt ni vill läsa om =)

Add Comment Register

En dag i sagornas värld 

Vi besökte Castello di Lunghezza igår och hade en jätte mysig dag i sagornas värld.

Jag och Myriam var där för några år sen (se arkiv Rom tips) och jag mindes att vissa sagor skrämde Myriam så jag tänkte att Mattias som är ännu mindre än var hon var skulle vara lite skeptisk men de enda han blev rädd för var Masha och Björnen som vi gick till för hans skull 😂😂😂


Snövit var spännande 


Frost 


Myriam och Joker


Peterpan och kaptenkrok


Myriam och Batman

Jag kan verkligen rekommendera att besöka Castello di Lunghezza!

Men tänk på att barnen inte alltid reagerar som man tror…


Lilla vän de skulle ju vara så roligt att träffa Masha och björnen! 😳
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


ett + = 4