Vàlkommen att làsa om livet som mamma i Italien och allt vad de innebàr. Jag àr en 35àrig tjej som lever i Rom med min sambo, vàran dotter Myriam som fòddes den 21 Oktober 2011 och vàran son Mattias som fòddes 5 Januari 2016. Här fár ni följa váran vardag med kulturkrockar och bara helt vanliga dagar i várat Italo-svedese liv. Kommentera gärna om de är nágot särskilt ni vill läsa om =)

Add Comment Register

En härlig dag 

Vi hade en bra dag vid poolen igår. Min kompis Valentina och hennes Adriano var också med.

Adriano har gått på babysim och var som en fisk både i och under vattnet!


Och Mattias tyckte de var jätte roligt och skrattade redan innan vi hade hoppat i!

Efter lunch när barnen precis somnat och jag hade bestämt mej för att äntligen lägga mej ner och försöka sola lite klev jag rakt på en geting och blev stucken i foten! De gjorde så jäkla ont och gadden satt kvar i foten. Jag skrek åt Valentina att dra ut medan jag hoppade på ett ben… Mamma Mia vilken otur men tur att de var jag och ingen av barnen.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sju × 4 =