Vàlkommen att làsa om livet som mamma i Italien och allt vad de innebàr. Jag àr en 35àrig tjej som lever i Rom med min sambo, vàran dotter Myriam som fòddes den 21 Oktober 2011 och vàran son Mattias som fòddes 5 Januari 2016. Här fár ni följa váran vardag med kulturkrockar och bara helt vanliga dagar i várat Italo-svedese liv. Kommentera gärna om de är nágot särskilt ni vill läsa om =)

Add Comment Register

En jobbig morgon….

Myriam vaknade på HELT fel sida idag. Ingenting dög och allt var fel. Hon ville inte klä på sej, inte borsta tänderna och definitivt inte gå hemifrån. Jag försökte med allt: förklara, bli arg, skrika, tigga och be, låtsas gå ut, stänga in mej på toaletten (jag behövde andas i tio sekunder ensam…) och till sist ta henne i armen och gå. De var verkligen olyckligt men som ni vet man måste ju gå till jobbet även om ens barn vaknat på fel sida. Flera grannar stannade och undrade vad som försiggick och Myriam blev bara mer vansinnig. När jag släppte ner henne för att ta fram bil nyckeln försökte hon sticka och springa hem igen….

20140728-114759-42479858.jpg
De är så svårt när de blir så här, jag vill inte tvinga henne till något egentligen men vad ska man göra?!? Marco ringde dagis nu och hon lekte som vanligt med barnen så de känns lite bättre men inte okej…. :(
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


tre × = 6