Vàlkommen att làsa om livet som mamma i Italien och allt vad de innebàr. Jag àr en 35àrig tjej som lever i Rom med min sambo, vàran dotter Myriam som fòddes den 21 Oktober 2011 och vàran son Mattias som fòddes 5 Januari 2016. Här fár ni följa váran vardag med kulturkrockar och bara helt vanliga dagar i várat Italo-svedese liv. Kommentera gärna om de är nágot särskilt ni vill läsa om =)

Add Comment Register

En varm dag igen

Började denna varma dag med en promenad…

De var egentligen alldeles för varmt trots att jag kom iväg tidigt.
Efter promenaden åkte vi för att äta lunch hos farmor och farfar och hämta Myriam som hade sovit där.
Myriam var så söt med en blomma i håret så jag tänkte att jag skulle ta en fin bild på henne till bloggen… Men som vanligt, så fort att man tänker ordet: fotografera börjar hon med sina olika poser…

Fick inte till en enda bild. Så nu förstår ni varför de inte är så mycket bilder på henne i bloggen nuförtiden, de är nämligen så här varenda gång jag säger att jag vill ta en bild.


Mammas goaste sötnos, de är inte lätt att vara fyra och ett halvt!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− 2 = sju