Vàlkommen att làsa om livet som mamma i Italien och allt vad de innebàr. Jag àr en 35àrig tjej som lever i Rom med min sambo, vàran dotter Myriam som fòddes den 21 Oktober 2011 och vàran son Mattias som fòddes 5 Januari 2016. Här fár ni följa váran vardag med kulturkrockar och bara helt vanliga dagar i várat Italo-svedese liv. Kommentera gärna om de är nágot särskilt ni vill läsa om =)

Add Comment Register

Estudio enspañol

De är verkligen jätte roligt att läsa spanska och de känns lyxigt att fa privat lektioner men oj vad de är svárt att hitta tid till att plugga! Igar efter jobbet kom jag hem till rena rama efterfesten kunde man tro, varan nya dator hade kommit (jippie!) och Marco hade ägnat eftermiddagen at att installera alla program och sa, vilket var saklart jätte bra sa jag kunde skypa med mamma och andra i familjen samma kväll, men tyvärr hade Myriam roat sej med att packa ur alla skap och lador och ja, allt som en ettaring roar sej med om man in ser efter dom under tiden sa jag fick börja med att röja undan och lägga tillbaka alla leksaker, kläder, kastruller, kuddar, skor osv innan jag satte igang att laga mat och göra allt annat som man ocksa maste göra. Hur som helst, när Mimmi äntligen somnade halv nio hade jag verkligen behövt lägga mej pa soffan eller ta en dusch men istället var de bara att ta fram Spanska böckerna och göra läxan till morgon dagens lektion. De blir lite i stressigaste laget alltsá.

Vi har fortfarande super fint väder och temperaturen är cirka 20-24 grader. Eftersom dagarna blivit längre  och de blir mörkt vid 20.00 cirka sa f’örsöker jag ga ut med Mimmi efter jobbet för att fa lite frisk luft  och för att göra nat roligt tillsamans varje dag. Ibland gar vi och hälsar pa hästarna, ibland möter vi upp Mimmi’s kompis Massimo i lek parken och ibland blir de bara en promenad (för mej) och frisk luft för Mimmi. Är sa glad att vi flyttade hit eftersom de är fullt med lekparker och natur i varat omrade.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− ett = 4