Vàlkommen att làsa om livet som mamma i Italien och allt vad de innebàr. Jag àr en 35àrig tjej som lever i Rom med min sambo, vàran dotter Myriam som fòddes den 21 Oktober 2011 och vàran son Mattias som fòddes 5 Januari 2016. Här fár ni följa váran vardag med kulturkrockar och bara helt vanliga dagar i várat Italo-svedese liv. Kommentera gärna om de är nágot särskilt ni vill läsa om =)

Add Comment Register

Ett problem kommer aldrig ensamt…

Jag blev jätte dålig i förrgår med hög feber och ont som tusan. Fattar inte att de går så fort när mjölkstockningen slår till! Som tur är förstod jag direkt vad de var och kunde på egen hand amma/pumpa ut och bli frisk redan till dagen efter. Men de är inte lätt när man är halvdöd och ska ta hand om en bebis samtidigt.

På natten fick dessutom Myriam nån sorts magsjuka och kräktes ner hela sängen flera gånger så de blev ett väldigt spring och en massa tvättande…. Typiskt när man för en gångskull är sjuk att Myriam ska bli dålig samtidigt! De blev i princip ingen sömn alls för oss (mej o Marxo) så igår var vi hemma hela dagen och tog de lungt. Livet som två-barns föräldrar…

  
Mattias mår bra iallfall som ni kan se :) ingen brist på mjölk åt honom!

Idag har vi varit ute och gått en lång promenad i solen och sen kom några vänner och hälsade på. 

Känns alltid så bra när man blir frisk igen efter att ha legat sjuk. Som om man uppskattar ”friskheten” på ett annat sätt :)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− sex = 3