Vàlkommen att làsa om livet som mamma i Italien och allt vad de innebàr. Jag àr en 35àrig tjej som lever i Rom med min sambo, vàran dotter Myriam som fòddes den 21 Oktober 2011 och vàran son Mattias som fòddes 5 Januari 2016. Här fár ni följa váran vardag med kulturkrockar och bara helt vanliga dagar i várat Italo-svedese liv. Kommentera gärna om de är nágot särskilt ni vill läsa om =)

Add Comment Register

Förena nytta med nöje

Vi hade en jätte mysig dag igår jag och Myriam. Minns inte om jag skrivit och berättat att Marco åkte tidigt i torsdags till Oktoberfest i München för tredje året irad?! Han kom inte hem förrän igår kväll så de har varit intensiva men mysiga dagar bara jag och Myriam.

För att återkomma till gårdagen, vi var bjudna på lunch hos en av mina chefer för att tacka av en annan chef som slutade i somras. 

De visade sej att hon hade ett helt fantastiskt hus med trädgård som man bara drömmer om, utsikt hämtad från ett vykort och en pool på de! 

   
 
  
Myriam och de andra barnen hade jätte roligt hela dagen och även om de blev mycket spring och passning (flåsar ju så väldigt nu för tiden men man vill ju helst inte att ens barn ska ha sönder nåt hemma hos chefen) så blev de en lyckad dag med mina arbetskamrater och chefer.

Idag ska vi på två-års kalas på restaurang men Marco är ju hemma igen så nu får han passa! 😉
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× 9 = arton