Vàlkommen att làsa om livet som mamma i Italien och allt vad de innebàr. Jag àr en 35àrig tjej som lever i Rom med min sambo, vàran dotter Myriam som fòddes den 21 Oktober 2011 och vàran son Mattias som fòddes 5 Januari 2016. Här fár ni följa váran vardag med kulturkrockar och bara helt vanliga dagar i várat Italo-svedese liv. Kommentera gärna om de är nágot särskilt ni vill läsa om =)

Add Comment Register

Förlossningsrädsla

Jag längtar väldigt till förlossningen ska sätta igång nu. Ville ju helst att han skulle komma före jul för att kunna vara hela familjen samlad. Nu blir de inte så.

Jag känner mej inte speciellt orolig för förlossningen den här gången. Jag vet ju av erfarenhet att de gör väldigt ont men alla mammor föder ju barn så de är bara att bita ihop och försöka ha rätt inställning och målbild. 

Min målbild är när Myriam kommer och hämtar oss på sjukhuset och får träffa sin lillebror för första gången. Jag kan se framför mej hur stolt hon kommer vara när jag ger honom till henne och hon får hålla honom alldeles själv. Sin alldeles egen lillebror. Som vi väntat på!

De som däremot gör mej orolig är själva ögonblicket när vi inser att de är dags att åka och allt måste klaffa med barnvakt! Tänk om de blir mitt i natten och farfar inte svarar i telefonen! Eller om de blir så bråttom att vi inte kan vänta utan måste ta med oss Myriam! Eller ännu värre, Marco är på jobbet och de blir super bråttom hem mitt i natten på motorcykel. Många tankar och funderingar…. Längtar till jag kan skriva här och berätta hur de gick sen, när lillebror kom till världen :)

  
Min mage i vecka 40
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× 8 = fyrtio