Vàlkommen att làsa om livet som mamma i Italien och allt vad de innebàr. Jag àr en 35àrig tjej som lever i Rom med min sambo, vàran dotter Myriam som fòddes den 21 Oktober 2011 och vàran son Mattias som fòddes 5 Januari 2016. Här fár ni följa váran vardag med kulturkrockar och bara helt vanliga dagar i várat Italo-svedese liv. Kommentera gärna om de är nágot särskilt ni vill läsa om =)

Add Comment Register

Friends

Snart slut på denna helg!

I fredags fick jag äntligen till en tjejkväll med mina tjejkompisar! Vi hade inte setts sen före jul eftersom alla varit på vift och firat… en i Budapest, en i Guatemala, en i Rom och jag i Sverige!

Kompisar är verkligen helt ovärderliga ❤️Speciellt när man har familjen långt borta.

I lördags var vi ute med barnen och njöt av vintersolen följt av lunch på en Trattoria här i närheten där vi bor. Mysigt men otåliga barn som inte alls vill sitta still på restaurang…. vi som trodde dom sprungit av sej i parken?! 😳

Idag har jag suttit med Myriam och de sista sidorna läxa som hon inte hann igår. De är så svårt!!! Jag förstår inte hur mycket de förväntar sej av barnen i andra klass!! Idag skulle hon hitta logiken i en lång lista av nummer…. knappt så jag själv kunde svaret….

Nu har barnen precis somnat, Marco jobbar och jag se en serie. Perfekt avslut på en skön helg 😁
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fyra + = 10