Vàlkommen att làsa om livet som mamma i Italien och allt vad de innebàr. Jag àr en 35àrig tjej som lever i Rom med min sambo, vàran dotter Myriam som fòddes den 21 Oktober 2011 och vàran son Mattias som fòddes 5 Januari 2016. Här fár ni följa váran vardag med kulturkrockar och bara helt vanliga dagar i várat Italo-svedese liv. Kommentera gärna om de är nágot särskilt ni vill läsa om =)

Add Comment Register

Frukt och känslor

Jag är så otroligt sugen på frukt nu för tiden. Vad som helst går bra men just idag fick de bli massor med vindruvor

  
Känslig är jag också. Känns som ingen förstår mej och hur jag tänker. Längtar efter min mamma nu….

Åh vad en graviditet sätter igång känslor och tankar. Man blir som en enda stor känsla!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


åtta × 1 =