Vàlkommen att làsa om livet som mamma i Italien och allt vad de innebàr. Jag àr en 35àrig tjej som lever i Rom med min sambo, vàran dotter Myriam som fòddes den 21 Oktober 2011 och vàran son Mattias som fòddes 5 Januari 2016. Här fár ni följa váran vardag med kulturkrockar och bara helt vanliga dagar i várat Italo-svedese liv. Kommentera gärna om de är nágot särskilt ni vill läsa om =)

Add Comment Register

Han måste klippa sej….

Vi har sagt så länge nu att Mattias måste klippa sej kort så han slipper kamma håret så ofta (han gillar inte de) och dessutom kanske vi föräldrar slipper kritiken om att vi låter honom se ut som en flicka…(fjantigt men folk kan inte låta bli att ha åsikter om detta).

Men hur tusan ska vi kunna klippa bort de här lockarna??

Jag älskar Mattias långa hår och lockar och bryr mej inte alls om ifall vissa tycker att han ser ut som en tjej, de är mer de där med hårborstningen som är anledningen… ni vet hur de är när man är riktigt hår öm? Då är de kanske bättre att ha kort hår… kanske?!?

3 reaktioner på ”Han måste klippa sej….

  1. Du kan även lämna kvar lite balsam efter att han har duschat men bara i det långa, annars ser det ut som smör i håret 🤣🤣

  2. Balsamspray låter som nåt vi måste prova, tangle teezer har vi redan men de gör ont ändå 😩 visst är han söt? När håret är blött är de ända ner till svanken sen lockar de upp sej 😁 tack för tips!

  3. Funkar inte mycket balsamspray och en tangel teezer hårborste? 🙂
    Skulle inte klippa honom om han själv inte skulle be om det. Tycker han är fin i sitt långa hår 👌
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


två + 4 =