Vàlkommen att làsa om livet som mamma i Italien och allt vad de innebàr. Jag àr en 35àrig tjej som lever i Rom med min sambo, vàran dotter Myriam som fòddes den 21 Oktober 2011 och vàran son Mattias som fòddes 5 Januari 2016. Här fár ni följa váran vardag med kulturkrockar och bara helt vanliga dagar i várat Italo-svedese liv. Kommentera gärna om de är nágot särskilt ni vill läsa om =)

Add Comment Register

Hit ska vi idag!

20140628-073747-27467913.jpg
De är super fint väder och inte ett enda moln på himlen så bästa stället att hänga på en dag som denna är poolen!

Ikväll ska Miri sova hos farmor och farfar och jag ska gå ut med en kompis. Ska bli skönt med lite tid för mej själv men frågan är hur länge jag orkar innan jag kastar in handduken??!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


nio × 2 =