Vàlkommen att làsa om livet som mamma i Italien och allt vad de innebàr. Jag àr en 35àrig tjej som lever i Rom med min sambo, vàran dotter Myriam som fòddes den 21 Oktober 2011 och vàran son Mattias som fòddes 5 Januari 2016. Här fár ni följa váran vardag med kulturkrockar och bara helt vanliga dagar i várat Italo-svedese liv. Kommentera gärna om de är nágot särskilt ni vill läsa om =)

Add Comment Register

Höst, jobb och skola?

Sista agusti idag och hösten med jobb, skola och vardag väntar.

Samtidigt som jag känner mej nyfiken och förväntansfull inför mitt nya jobb känns de konstigt och svårt att föreställa sej.

Myriam börjar sista året på förskolan och sen börjar allvaret med läxor och en skola som är stängd juni, juli, augusti och halva september för sommarlov! Mamma Mia hur ska vi lösa detta med två arbetande föräldrar? De har ju varit svårt när vi bara haft juli, augusti och september att lösa…


Mattias har fått plats på ett jätte fint dagis och ska börja i januari. Egentligen måste alla barn börja i september  men vi ska sjukskriva honom ända till han blir ett och enligt oss kommer vara mer redo att börja. Marco ska ta ut pappadagar för att vara hemma med honom.

Så ja, några dagar kvar nu sen är vi redo att börja en ny fas av våra liv ❤️
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− två = 3