Vàlkommen att làsa om livet som mamma i Italien och allt vad de innebàr. Jag àr en 35àrig tjej som lever i Rom med min sambo, vàran dotter Myriam som fòddes den 21 Oktober 2011 och vàran son Mattias som fòddes 5 Januari 2016. Här fár ni följa váran vardag med kulturkrockar och bara helt vanliga dagar i várat Italo-svedese liv. Kommentera gärna om de är nágot särskilt ni vill läsa om =)

Add Comment Register

I could catch a granade for You

Helg igen och vi hade tjejkväll igår jag och Mimmi och lite mormor på Skype som sällskap till middagen. Så bra att man kan skypa och hålla varandra sällskap, minns hur de var för 12år sedan när jag kom hit och jag köpte telefon kort som jag ringde till Sverige för. Man var tvungen att slå världens längsta kod och de tog fem minuter bara för att slå alla nummer! Om ingen sen svarade orkade man knappt försöka igen. Nuförtiden pratar vi med Sverige på Skype nästan varje dag och skriver meddelanden gratis med whats app.

Just nu ligger jag och slappar på en solstol vid poolen medan Marco badar med Myriam och de andra. Har kört stenhård träning idag med powerwalk och sen simning på de! Ikväll ska vi ut bara jag och Marco för att fira våra fem år tillsammans. Tiden har verkligen sprungit och helt plötsligt var de fem somrar sen vi träffades?!? De betyder alltså att de var fem år sedan jag var på partyön Ibiza :)

2 reaktioner på ”I could catch a granade for You
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


4 − = två