Vàlkommen att làsa om livet som mamma i Italien och allt vad de innebàr. Jag àr en 35àrig tjej som lever i Rom med min sambo, vàran dotter Myriam som fòddes den 21 Oktober 2011 och vàran son Mattias som fòddes 5 Januari 2016. Här fár ni följa váran vardag med kulturkrockar och bara helt vanliga dagar i várat Italo-svedese liv. Kommentera gärna om de är nágot särskilt ni vill läsa om =)

Add Comment Register

I did it!

Jag klarade spanskan!! 91 rätt av 100 och jag är väldigt nöjd, speciellt med tanke på att jag först skrev fel prov i två timmar och skrev därför provet med en redan trött hjärna :)

Estoy muy contenta!

Var sen ut och åt middag med tjejerna och de var en bra avslutning på den här veckan fylld med plugg, spyor och missförstånd.

IMG_3382.JPG
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


9 + = sjutton