Vàlkommen att làsa om livet som mamma i Italien och allt vad de innebàr. Jag àr en 35àrig tjej som lever i Rom med min sambo, vàran dotter Myriam som fòddes den 21 Oktober 2011 och vàran son Mattias som fòddes 5 Januari 2016. Här fár ni följa váran vardag med kulturkrockar och bara helt vanliga dagar i várat Italo-svedese liv. Kommentera gärna om de är nágot särskilt ni vill läsa om =)

Add Comment Register

Ibland får man anstränga sej

Efter att ha sovit i ett dygn klev jag så äntligen upp idag. Fortfarande trött och tung i kroppen men jag kände att jag ville ändå åka på sommarlunchen vi var bjudna på. De enda jag skulle behöva göra var ju ändå att äta :)

 
De blev en mysig dag och barnen hade jätte roligt i poolen på terassen. Vi åt hela eftermiddagen kändes de som och Sara som är heltids-arbetande småbarnsmamma, precis som jag, hade gjort pasta med hemmagjord pesto till de vuxna, pasta med tomatsås till barnen och (sen var de BBQ där emellan) för att avsluta hade hon gjort hemmagjord glass! Jag fattar inte hur de italienska kvinnorna gör??!! Jag är glad om jag hinner få ihop en god sallad liksom…

En lyckad dag iallafall men nu är klockan nio och både jag och Myriam sover inom 5min!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sju − 4 =