Vàlkommen att làsa om livet som mamma i Italien och allt vad de innebàr. Jag àr en 35àrig tjej som lever i Rom med min sambo, vàran dotter Myriam som fòddes den 21 Oktober 2011 och vàran son Mattias som fòddes 5 Januari 2016. Här fár ni följa váran vardag med kulturkrockar och bara helt vanliga dagar i várat Italo-svedese liv. Kommentera gärna om de är nágot särskilt ni vill läsa om =)

Add Comment Register

Ingerfära is the shit!

Efte besöket på akuten i lördags har jag känt något skumt på gång i kroppen med halsont och tung nacke. Började direkt en ingefärakur och efter två dagar har halsontet helt försvunnit! Jag känner mej fortfarande lite hängig men de känns som att jag motat tillbaka viruset!

Här är min fredags frukost, gillar att lyxa till de lite på fredagar :)  
De blir en lugn helg för hela familjen med nästan ingenting planerat vilket känns skönt efter en stressig jobb vecka. På söndag är de ju Morsdag i Sverige men här firade vi ju för flera veckor sedan som ni kanske minns…
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fyra − = 2