Vàlkommen att làsa om livet som mamma i Italien och allt vad de innebàr. Jag àr en 35àrig tjej som lever i Rom med min sambo, vàran dotter Myriam som fòddes den 21 Oktober 2011 och vàran son Mattias som fòddes 5 Januari 2016. Här fár ni följa váran vardag med kulturkrockar och bara helt vanliga dagar i várat Italo-svedese liv. Kommentera gärna om de är nágot särskilt ni vill läsa om =)

Add Comment Register

Jag är misslyckad

Idag är en sån där dag när jag bara känner mej totalt misslyckad.

De började med att jag skulle skriva om mitt spanska prov som jag missat pga av magsjuka. De gick fint även om jag tyckte att visa frågor var konstiga… Efter nästan två timmar lämnade jag tillbaka provet till min lärare som förvånat utbrister – Men oj! De där är inte rätt prov!
Så fick jag skriva om alltihopa. Tyvärr efter två timmars skrivande av fel prov utan paus hade halva min hjärna lagt av. Needless to say more…

Skyndar hem efter jobbet för att umgås med min äskade treåring som sedan jag klev innan för dörren bara grinat och skrikit att hon inte vill vara med mej. Nej hon vill vara med morfar, eller förresten farfar eller pappa var de ju. Ja vem som helst som inte är mamma! När hon sen äntligen somnar och jag ska hämta min middag i köket…

Då har Katten tagit min kyckling och sitter och smaskar för fullt på golvet…min middag, en trasig bit kyckling som hänger ur mungipan på den förbannade katten.

Alltså näe, kan de bli en mer misslyckad torsdag??

IMG_3179.JPG
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


6 − sex =