Vàlkommen att làsa om livet som mamma i Italien och allt vad de innebàr. Jag àr en 35àrig tjej som lever i Rom med min sambo, vàran dotter Myriam som fòddes den 21 Oktober 2011 och vàran son Mattias som fòddes 5 Januari 2016. Här fár ni följa váran vardag med kulturkrockar och bara helt vanliga dagar i várat Italo-svedese liv. Kommentera gärna om de är nágot särskilt ni vill läsa om =)

Add Comment Register

Jag är sjuk 

Jag har varit vaken sammanlagt en timme sen i förrgår. Kroppen har kollapsat känns de som. Orkar inte äta eller dricka men Marco får tvinga mej 😉

Influensan är fruktansvärd i år. Hoppas ingen fler i familjen blir så här utslagen.

Mattias har de väldigt jobbigt på dagis just nu. Båda hans fröknar har varit sjuka sen förra fredagen och han har blivit lämnad med helt okända personer. Han har börjar gråta redan utanför dagis för att han vet vad som komma skall….


Mammas ❤

Idag var en hans fröknar tillbaka så vi hoppas de blir bättre nu. Han har bara varit två timmar om dagen på grund av detta och vi fortsätter så tills de vänder…vi har ingen brådska.

2 reaktioner på ”Jag är sjuk 

  1. Näe de kändes så där, blev förvånad att de inte bara sa att Marco kunde stanna tillsammans med Mattias eftersom de är så viktig just under inskolningen att de känner sej trygga! De var ägaren själv som hoppade in som ”vikarie” och hon är förskolelärare. Tror att de har de som krav på alla faktiskt. Ha en bra helg Anna!

  2. Usch för influensan …krya på er! Ingen rolig känsla att lämna sina barn medn”okända” vi har vikariebrist så vi går underbemannade istället och när det väl finns ngn som kan jobba så blir det ngn helt ny..känns inte bra! Vad har de för ”krav” på sina
    Vikarie? Ta hand om er!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


åtta − = 2