Vàlkommen att làsa om livet som mamma i Italien och allt vad de innebàr. Jag àr en 35àrig tjej som lever i Rom med min sambo, vàran dotter Myriam som fòddes den 21 Oktober 2011 och vàran son Mattias som fòddes 5 Januari 2016. Här fár ni följa váran vardag med kulturkrockar och bara helt vanliga dagar i várat Italo-svedese liv. Kommentera gärna om de är nágot särskilt ni vill läsa om =)

Add Comment Register

Jag blev påkörd!

Igår när jag åkte hem från jobbet körde en kvinna på mej. Ja alltså hon tänkte tydligen byta körfält utan att först titta om de var nån annan som körde där…. Så plötsligt förflyttade hon sej mot mej och när jag förstod vad som höll på att hända tutade jag allt vad jag kunde, tvärbromsa var inte att tänka på eftersom vi körde rätt fort och hade bilar bakom. 

Hennes backspegel slog i min som slog runt ett helt varv!!! Jag vart livrädd och stannade lite längre fram för att prata med kvinnan och kolla om bilen skadades men hon bara for vidare med dottern som hängde ut genom rutan och skrek och frågade om jag inte visste vad blinkers var? För tydligen hade de blinkat samtidigt som de plötsligt bytte körfält!

Hahaha, jag vart så paff!! Herregud de var så korkat sagt att jag inte kunde finna ord! Lite längre fram blev de stopp så då klev jag ur bilen och fotade deras nummerplåt för att kunna spåra ägaren ifall min bil blivit skadad….

  
Som tur var verkade bara backspegeln fått en repa och de får man väl leva med när man kör bil i Rom antar jag….

2 reaktioner på ”Jag blev påkörd!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fyra + = 12