Vàlkommen att làsa om livet som mamma i Italien och allt vad de innebàr. Jag àr en 35àrig tjej som lever i Rom med min sambo, vàran dotter Myriam som fòddes den 21 Oktober 2011 och vàran son Mattias som fòddes 5 Januari 2016. Här fár ni följa váran vardag med kulturkrockar och bara helt vanliga dagar i várat Italo-svedese liv. Kommentera gärna om de är nágot särskilt ni vill läsa om =)

Add Comment Register

Julfirandet

Resan upp till Ljusdal gick jättebra och Myriam hade de inte allt för jobbigt. De blir som tur är lättare och lättare att resa bara vi två och nu kan man ju förklara varför man måste ha bälte vid start och landning och sånna saker.

Väl framme hos mormor och morfar blev hon tvungen att vänja sej igen vid alla trösklar men efter några stukade tår gick de in och nu skuttar hon över dom.

Hon snappar upp massa svenska och de är så roligt att lyssna på hennes resonemang. Imorse, till exempel, fick hon inte upp dörren när hon skulle smyga ut ur sovrummet och då hör jag hur hon viskar -va faan…. Va faan… tills dörren gick upp. Så ja, man lär sej lite allt möjligt här i Ljusdal.

Vädret är toppen förutom graderna…. När Myriam fick på sej vinterkängorna i bilen på väg upp och fick gå på snö för första gången i sitt liv riktigt lyste de lycka ur hennes ögon. – mamma de är snö, de är snö! Ropade hon.

Men ja, nån grad varmare fick de gärna vara..

IMG_3662.JPG

IMG_3668.JPG

IMG_3661.JPG
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


tre × = 12