Vàlkommen att làsa om livet som mamma i Italien och allt vad de innebàr. Jag àr en 35àrig tjej som lever i Rom med min sambo, vàran dotter Myriam som fòddes den 21 Oktober 2011 och vàran son Mattias som fòddes 5 Januari 2016. Här fár ni följa váran vardag med kulturkrockar och bara helt vanliga dagar i várat Italo-svedese liv. Kommentera gärna om de är nágot särskilt ni vill läsa om =)

Add Comment Register

Jump!

Vi hade en jätte mysig dag på en agriturismo här i närheten i söndags. De skulle bara vara en ”snabb” lunch för att sen flyttpacka resten av dagen men barnen hade så roligt och lekte så bra tillsammans att vi blev kvar till långt in på eftermiddagen.

Myriam och Mattias bråkar mycket just nu och just därför var de så kul att se dem leka tillsammans hela dagen utan tjafs. Myriam lärde Mattias, eller alltså hon gav så kallade ”instruktioner”, för att cykla på hennes gamla springcykel…

De mesta var på italienska som har blivit deras första språk men när jag gick fram för att fota bytte Myriam till svenska istället. Häftigt hur dom bara byter så där tvärt!

Vädret var molnigt men varmt och vi åt ute 😁

Barnen lekte verkligen hela dagen. Var ganska skönt att de inte var några andra barn där, ingen att konkurrera med för varken Myriam eller Mattias då 😉
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


4 × = tolv