Vàlkommen att làsa om livet som mamma i Italien och allt vad de innebàr. Jag àr en 35àrig tjej som lever i Rom med min sambo, vàran dotter Myriam som fòddes den 21 Oktober 2011 och vàran son Mattias som fòddes 5 Januari 2016. Här fár ni följa váran vardag med kulturkrockar och bara helt vanliga dagar i várat Italo-svedese liv. Kommentera gärna om de är nágot särskilt ni vill läsa om =)

Add Comment Register

Just the two of us…

Idag längtar jag efter Miri mer än vanligt, de känns att de är fredag och att de har gatt alldeles for manga dagar och timmar som vi inte har varit tillsamans. Som tur ar de helg nu sa jag behover bara langta i nagra timmar till =)

En annan sak som jag langtar efter ar min mamma och pappa som kommer imorgon! De ska bli sa roligt att antligen vara tillsamans och att Miri antligen ska fa vara med sin mormor och morfar. Min syster dotter Louise kommer ocksa och sjalvklart ser vi fram emot de ocksa.

Jag hoppas att jag och Marco kommer fa tillfalle att gora nagot bara vi tva medan vi har besok. Egentligen vill jag vara med mamma och pappa hela tiden men jag borjar kanna att vi verkligen behover lite tid pa tu man hand och darfor ar de ju ett jatte bra tillfalle nar vi har mormor och morfar och varldens basta barnvakt Loppan pa plats for att ga ut och ta en drink bara vi tva. Ibland kan jag langta efter eller sakna tiden nar de bara var vi tva, nu handlar allt om Myriam och de finns knappt nagon tid for oss som par darfor tror jag att de kan vara bra om man nagon gang ibland kan ga ut och bara vara de foralskade par man en gang var innan man fick barn (och som vi fortfarande ar bara de att man liksom glomt bort de mellan ett blöjbyte och ett annat).

Igar var ju en fantastisk match och de lar bli spannande pa sondag!!!

Okej, tva och en halv timma kvar innan helg!

io e te
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


8 + = sjutton