Vàlkommen att làsa om livet som mamma i Italien och allt vad de innebàr. Jag àr en 35àrig tjej som lever i Rom med min sambo, vàran dotter Myriam som fòddes den 21 Oktober 2011 och vàran son Mattias som fòddes 5 Januari 2016. Här fár ni följa váran vardag med kulturkrockar och bara helt vanliga dagar i várat Italo-svedese liv. Kommentera gärna om de är nágot särskilt ni vill läsa om =)

Add Comment Register

Kusin mys

Vi har ju min svägerska och dotter här och ingen är lyckligare än Myriam.

IMG_2494.JPG

IMG_2492.JPG
De är full rulle från morgon till kväll och igår besökte vi ZooMarine som jag har bloggat om förr. Jätte häftigt vattenland med karuseller, pooler, lekpark och de allra bästa delfinshow, säl-show och massa andra spännande uppträdanden.

IMG_2495.JPG

IMG_2496.JPG
Tyvärr mådde inte Wilma så bra, hon vart super förkyld helt plötsligt på vägen dit, så hon fick ta de lilla lugna och spana på de andra.

IMG_2506.JPG

IMG_2505.JPG

IMG_2498.JPG
Vi hade ändå en mysig dag och avslutade med säl-showen som var jätte bra! De blev en hel del ”snabb tolkning” för mej men de gick bra även om jag blir lite stressad och helt plötsligt glömmer (!) vissa ord på svenska när jag måste skynda mej!

IMG_2509.JPG

IMG_2511.JPG
Idag jobbar jag och de andra hänger vid poolen. Ah förresten, igår var andra kvällen utan välling och de gick över förväntan. Hon frågade efter den men när jag sa att de är slut som du minns sa hon bara ah… Sen la hon sej och sov! Känns bra, hoppas de betyder att hon accepterat de nya livet som stor tjej nu :)

En reaktion på ”Kusin mys
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× 4 = tolv