Vàlkommen att làsa om livet som mamma i Italien och allt vad de innebàr. Jag àr en 35àrig tjej som lever i Rom med min sambo, vàran dotter Myriam som fòddes den 21 Oktober 2011 och vàran son Mattias som fòddes 5 Januari 2016. Här fár ni följa váran vardag med kulturkrockar och bara helt vanliga dagar i várat Italo-svedese liv. Kommentera gärna om de är nágot särskilt ni vill läsa om =)

Add Comment Register

Mamma är alltid mamma

Jag kan fortfarande inte lägga upp några bilder på bloggen. Fattar inte vad felet är. Irriterande är de iallafall.

Är som sagt hemma med halsfluss/influensa den här veckan. Jobbigt som tusan är de för mamma de är man ju ändå. Vara hemma och vila kan ju låta trevligt (och de gör jag medan hon är på skolan) men med en treåring som kräver ännu mer när hon märker att jag inte riktigt orkar blir ibland bara för mycket. Helt plötsligt vill hon inte borsta tänderna, inte gå ut i de kläderna som jag har tänkt, inte kliva upp ur sängen om inte jag också gör de osv osv…. Och Marco han blir helt handfallen så då blir jag galen på honom också. Mamma är alltid mamma de kan ingen pappa ta över, och en sjuk mamma är helt plötsligt ännu mer oersättlig när man är tre år och inte förstår vad som händer…

Ett mirakel har skett och titta en bild ploppade upp:

(null)

Här ser ni och förstår att som man fryser i Italien (inomhus) fryser man aldrig i Sverige! 15grader inne när man kommer hem från jobbet och värmen har varit avstängd hela dagen….
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


2 × åtta =