Vàlkommen att làsa om livet som mamma i Italien och allt vad de innebàr. Jag àr en 35àrig tjej som lever i Rom med min sambo, vàran dotter Myriam som fòddes den 21 Oktober 2011 och vàran son Mattias som fòddes 5 Januari 2016. Här fár ni följa váran vardag med kulturkrockar och bara helt vanliga dagar i várat Italo-svedese liv. Kommentera gärna om de är nágot särskilt ni vill läsa om =)

Add Comment Register

Marknads tips!

Vi besökte marknaden här i Roma70 (mån och ons förmiddag varje vecka) och hittade massa fint!

   

Sånna här fina skor blev de till mej  

Medan mamma shoppade loss på sjalar   

 

De var så varmt att vi bestämde oss för att åka till stranden idag! Så imorse packade vi ihop oss och drog till havet. De har varit över 30grader och ska fortsätta så här resten av maj! Tur att man är ledig!

En reaktion på ”Marknads tips!

  1. Hej, Italien har alltid varit ett land som fascinerat mig och jag har varit på väg flera gånger men stoppats av olika saker, ett askmoln till exempel, men nu är det äntligen dags. Jag kommer att överraska min sambo med en 30-årspresent som är en resa till ROM! Jag tänker mig runt 8-12 september och min fråga till dig är: är det en bra tid att åka. Har läst på flera platser att oktober är den finaste månaden. Jag har läst mängder av resesiter men känner att jag inte litar på allt som står. Som van bloggare sökte jag därför efter bloggar av svenskar i Rom för att få en röst från ”någon man litar på” om du förstår vad jag menar. Hittade dig och hoppas på att få dina tips och tankar. Har du någon hotell du skulle rekommendera? Ha det så fint. Cornelia
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


åtta × 6 =