Vàlkommen att làsa om livet som mamma i Italien och allt vad de innebàr. Jag àr en 35àrig tjej som lever i Rom med min sambo, vàran dotter Myriam som fòddes den 21 Oktober 2011 och vàran son Mattias som fòddes 5 Januari 2016. Här fár ni följa váran vardag med kulturkrockar och bara helt vanliga dagar i várat Italo-svedese liv. Kommentera gärna om de är nágot särskilt ni vill läsa om =)

Add Comment Register

Minus 20!

Idag är de ännu kallare än igår men solen skiner och när man sitter inne och tittar ut ser de riktigt härligt ut där ute :)

Jag tog min dagliga promenad iallafall, sätter gränsen på -25 (då börjar även ögonfransarna att frysa) för klär man sej ordentligt så fryser man faktiskt inte så farligt (så länge man går snabbt alltså, hehe)

IMG_3756.JPG
Jag fick massa frost runt hela ansiktet och jag skojade med barnen och sa att jag var Christoffer från Frost filmen när jag kom hem. De blev helt vilda och skrattade åt mej (tänk er scenen när han ska handla morötter åt Sven).

Annars så håller vi oss mest inne och äter choklad och väntar på pappa som kommer på Tisdag för att fira min födelsedag och nyårsafton som infaller på samma dag. Hoppas de blir lite varmare tills dess för de lär inte bli nåt besök på zoo eller skridskoåkning i den här kylan.

IMG_3641.JPG
We miss you!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− 4 = tre