Vàlkommen att làsa om livet som mamma i Italien och allt vad de innebàr. Jag àr en 35àrig tjej som lever i Rom med min sambo, vàran dotter Myriam som fòddes den 21 Oktober 2011 och vàran son Mattias som fòddes 5 Januari 2016. Här fár ni följa váran vardag med kulturkrockar och bara helt vanliga dagar i várat Italo-svedese liv. Kommentera gärna om de är nágot särskilt ni vill läsa om =)

Add Comment Register

My first selfie 

Mattias tog sitt livs första selfie häromdagen…


Herregud han ser så rolig ut!

Han är ju världens sötaste egentligen men just på den här bilden ser han väldigt lustig ut 😂

Dagarna går i ett här och de är barn som ska hämtas o lämnas, jobb, Marcos olika läkarbesök, jag som springer till tandläkaren för att rädd en tand och allt annat som hör vardagen till men jag ser ett ljus nånstans där borta i tunneln och jag tror att de kan bli en underbar sommar trots allt 😍
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− 2 = fem